Bestuur

Niels Feis

Niels Feis

Vanwege mijn ruime ervaring met besturen heeft de NMU me gevraagd de voorzittersrol op mij te nemen. Dat doe ik met veel plezier. Ik hoop dat we met de CO2 Bank Utrecht echt een gedegen bijdrage kunnen leveren aan de broodnodige transitie in de energievoorziening in de provincie Utrecht!

Gijs Kuneman

Gijs Kuneman

Mijn hart ligt bij natuur en landschap. Daar past een rol als bestuurslid van de CO2 Bank Utrecht prima bij. Ik breng graag mijn expertise en netwerk in vanuit de duurzame landbouw. Zeker ook wanneer de CO2 Bank op termijn projecten gaat ondersteunen in de landbouwsector.

Peter van Rhenen

Peter van Rhenen

Als ondernemer in de bouwsector in deze regio denk ik graag mee hoe de CO2 Bank Utrecht het best vormgegeven kan worden. Ik vind het bijvoorbeeld erg belangrijk dat er geen tijd en geld worden verkwist met adviezen die in een la verdwijnen. Het echt aanpakken van projecten en niet wachten is mijn motto, zodat er snel minder CO2-uitstoot is!

Hanne Willigenburg

Hanne Willigenburg

Toen de NMU mij vroeg om vanuit mijn communicatie en marketing ervaring een bijdrage te leveren aan de CO2 Bank Utrecht, zei ik meteen ja. Ik ken de non-profit sector tot nu toe minder goed dan de commerciële sector, maar vind het een mooie uitdaging om de CO2 Bank Utrecht goed neer te zetten.

Joris Hogenboom

Joris Hogenboom

De CO2 Bank Utrecht is geïnitieerd vanuit de NMU, daarom zit ik graag in het bestuur. Ik geloof er in dat we een rol kunnen spelen in het aanjagen van de broodnodige energietransitie middels deze CO2 Bank Utrecht. We zullen scherp zijn op wat voor soort projecten we ondersteunen en op welke manier. We willen net dat duwtje in de rug veroorzaken voor partijen die het niet zelf doen.

Ieke Benschop

Ieke Benschop

Wij hoorden steeds vaker partijen zeggen dat zij zo graag met hun eigen vrijgemaakte compensatiebudget projecten in de eigen regio zouden willen ondersteunen. Wij zijn in dit gat gesprongen en hopen een aantrekkelijk aanbod neer te zetten voor ondernemers, organisaties en particulieren die regionaal klimaatneutraal willen zijn.

Nieuws

Op 11 Mei 2017 is de Green Deal Nationale Koolstofmarkt ondertekend! Namens de CO2 Bank Utrecht ondertekende bestuursvoorzitter Niels Feis.

Lees verder >

CO2 Calculator

Wilt u weten hoeveel CO2 u uitstoot met een bepaalde activiteit? Bereken het dan met de CO2 Calculator! Of neem contact op.