Bestuur

Niels Feis

Niels Feis

Vanwege mijn ruime ervaring met besturen heeft de NMU me gevraagd de voorzittersrol op mij te nemen. Dat doe ik met veel plezier. Ik hoop dat we met de CO2 Bank Utrecht echt een gedegen bijdrage kunnen leveren aan de broodnodige transitie in de energievoorziening in de provincie Utrecht!

Gijs Kuneman

Gijs Kuneman

Mijn hart ligt bij natuur en landschap. Daar past een rol als bestuurslid van de CO2 Bank Utrecht prima bij. Ik breng graag mijn expertise en netwerk in vanuit de duurzame landbouw. Zeker ook wanneer de CO2 Bank op termijn projecten gaat ondersteunen in de landbouwsector.

Peter van Rhenen

Peter van Rhenen

Als ondernemer in de bouwsector in deze regio denk ik graag mee hoe de CO2 Bank Utrecht het best vormgegeven kan worden. Ik vind het bijvoorbeeld erg belangrijk dat er geen tijd en geld worden verkwist met adviezen die in een la verdwijnen. Het echt aanpakken van projecten en niet wachten is mijn motto, zodat er snel minder CO2-uitstoot is!

Josja Veraart

Josja Veraart

De CO2 Bank Utrecht is geïnitieerd vanuit de NMU, daarom zit ik graag in het bestuur. Ik geloof er in dat we een rol kunnen spelen in het aanjagen van de broodnodige energietransitie middels deze CO2 Bank Utrecht. We zullen scherp zijn op wat voor soort projecten we ondersteunen en op welke manier. We willen net dat duwtje in de rug veroorzaken voor partijen die het niet zelf doen.

Nieuws

08/10/2021 - De CO2 Bank stopt in de huidige vorm eind dit jaar. Hij zal opgaan in het landelijke Platform CO2 Neutraal.
Lees verder >

CO2 Calculator

Wilt u weten hoeveel CO2 u uitstoot met een bepaalde activiteit? Bereken het dan met de CO2 Calculator! Of neem contact op.