Onze Projecten

Met behulp van de compensatiegelden, hebben we ondermeer de onderstaande projecten al mogelijk gemaakt. Voor sommige projecten zijn wij nog op zoek naar scholen of sportverenigingen die ondersteuning kunnen gebruiken!

Scholen in de zon

De CO2 Bank realiseert meer dan 250 zonnepanelen bij diverse scholen in de provincie Utrecht. Een mooi voorbeeld van het resultaat ziet u links, bij een basisschool in Vianen!

Neem contact op om te kijken wat wij voor uw school zouden kunnen betekenen!

Duurzaam sporten

Op dit moment zijn wij in gesprek met een sportvereniging om de plaatsing van LED verlichting mogelijk te maken. In de gemeente Utrechse Heuvelrug zijn we nog op zoek naar een sportclub die onze hulp goed kan gebruiken bij het verduurzamen!

Interesse? Neem contact op!

  

Kerkelijke organisaties

Ook kerken en kerkelijke organisaties kunnen verduurzamen. De CO2 Bank Utercht ondersteunt hen met scans, adviezen en begeleiding bij de uitvoering. Kan jouw kerkelijke oragnisatie ook ondersteuning gebruiken? Laat het ons weten!

 

 

Nieuws

Op 30 juni werd het eerste dak van Zonnepark Mariënhoeve in Wijk bij Duurstede feestelijk in gebruik genomen. Dankzij de CO2 Bank!
Lees verder >

CO2 Calculator

Wilt u weten hoeveel CO2 u uitstoot met een bepaalde activiteit? Bereken het dan met de CO2 Calculator! Of neem contact op.