Wie gingen u voor?

De volgende partijen hebben reeds gebruik gemaakt van compensatie door middel van de CO2 Bank Utrecht!

Mourik Groot Ammers

“Wij zetten ons in voor een beter milieu, zodat toekomstige generaties ook in hun behoeften kunnen voorzien”

Zo luidt het op de website van Mourik Groot Ammers. En daar handelt het innovatieve familiebedrijf ook naar. Niet alleen compenseerde Mourik de CO2 uitstoot voor de reconstructie van de N237 bij de CO2 bank Utrecht, het heeft ook nog eens het hoogste niveau op de CO2-prestatieladder!

Gemeente Utrechtse Heuvelrug

“We willen een leidende positie innemen in duurzame ontwikkelingen en steeds op zoek gaan naar de meest waardevolle duurzaamheidsambitie.”

De Gemeente Utrechtse Heuvelrug compenseerde de uitstoot over de jaren 2010 en 2011 bij de CO2 Bank Utrecht. De gemeente wil namelijk dat haar inwoners ook over 50 en 100 jaar nog van de mooie omgeving kan genieten.

Provincie Utrecht

“De provincie Utrecht is een ontmoetingspunt van kennis en creativiteit, met een rijke cultuur en een gevarieerd landschap. Om dat zo te houden voor de inwoners kiest de provincie Utrecht voor een strategie van duurzame ontwikkeling en behoud van aantrekkingskracht.”

Provincie Utrecht compenseerde over 2014 de uitstoot van haar eigen bedrijfsvoering. De CO2 Bank is momenteel in gesprek met een sportclub om plaatsing van LED verlichting mogelijk te maken.

Wilt u ook binnen de regio compenseren voor uw CO2 uitstoot?

Bereken deze via onze CO2 calculator, of neem direct contact op!

Nieuws

08/10/2021 - De CO2 Bank stopt in de huidige vorm eind dit jaar. Hij zal opgaan in het landelijke Platform CO2 Neutraal.
Lees verder >

CO2 Calculator

Wilt u weten hoeveel CO2 u uitstoot met een bepaalde activiteit? Bereken het dan met de CO2 Calculator! Of neem contact op.